Monday bloody monday

Redan vid rubriken så började jag tänka på U2-konserten som vi var på sommaren 2009 och blev genast på bättre humör. Det där humöret var egentligen inte så illa innan heller för den delen, men blev det just en sväng bara.

Det blev ingen ridning som det vanligtvis brukar vara på måndagar, det blev istället övertid på jobbet och sedan så fanns varken tid eller energi till att bege sig till stallet. Det tråkiga är nog att det kommer att vara så ett tag framöver nu. Eller inte gällande övertiden då, men gällande tiden och energin. Och då börjar funderingarna över om jag ska fortsätta eller inte med den där ridlektionerna under våren...

Det var faktiskt lite skönt att komma hem tidigt denna måndagen, blev till och med en hyrfilm på vägen hem, för att fira den tidiga hemkomsten liksom. Om man nu räknar 19-tiden som tidig, men tidigare än vanligt blev det i alla fall.

I vilket fall...

Det var den där husaffären som snurrade till humöret lite. Jag kan liksom inte för mitt liv förstå varför människor måste ha taggarna utåt så ofta - vad tjänar man på det? Tänk om vi bara kunde vara lite mer förstående, öppna och vänliga mot varandra, världen hade nog sett ganska så annorlunda ut då.

Men ibland är det bara att ta ett djupt andetag och vända andra kinden till. Eller i detta fallet - ta ett djupt andetag och vänta tills på tisdag.

Just nu blir det i alla fall bara till att vara en liten stund. Hyrfilm och cola light. Är väldigt väldigt sugen på att öppna den där godislådan som finns i köket och ta del av allt godis som samborna köpt i Tyskland i helgen. Men har dessvärre ett löfte att hålla.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0