Tillbaka... Till ett nytt år, till ett 2011.

Ett nytt år är här. Jag minns fortfarande när man en gång i tiden tyckte att det lät mycket med år 2000. Och nu är 2011 här. Galet. Men välkommen 2011.

Tiden fortsatte att springa iväg denna jul och nyår. Den sista tiden på 2010 blev som ett litet upplopp, för att försöka beskriva det kreativt. Och en hejdundrande avslutning i form av en nyårsfest i vårt hus fick sätta pricken över i:et för detta år.

De senaste veckorna har det mesta av fokuset här hemma varit på den kommande nyårsfesten och de nästan trettio gästerna som skulle komma.

Sedan kom nyårsafton. Gäster uppklädda till tänderna, hemmagjorda islyktor som välkomnade dem, lekar, tal, trerätters, en isbar på uteplatsen, discogolv på ovanvåningen, biktbås i klädkammaren och sent dopp i poolen och så massor, massor och åter massor av skratt, glädje och feststämning.

Festen går till historien som en av de roligaste fester jag någonsin varit på. Fastän att det var vi i kollektivet som var värdar (som vanligtvis inte brukar kunna slappna av och ha lika roligt) så var det något så vansinnigt roligt. Igår, under en något "tröttare" dag, så kollade vi igenom alla 370(!) bilder som tagits under vår nyårsafton. Till slut krampade det i kinderna av skratt. Fantastiska bilder. Fantastiska stunder.


Och några av julens fantastiska stunder.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0