Söndagen lider mot sitt slut

Det har varit dags för ögonen att sluta sig ett bra tag nu egentligen, när väckarklockan ringer om bara några timmar så kommer jag antagligen banna mig själv ganska så hårt för att det blev så sent ikväll.

Men efter den mysiga fikastunden med tjejerna (och killarna ska ju faktiskt tilläggas, för de fanns ju också med) så satt rumpan nästan som fast i soffan och efter det så var det en hel del "måste göras så vi slipper imorgon", vips så hade klockan blivit alldeles för mycket.

En stor god fruktsallad, bebisgos, kaffe, choklad, Solsidan och kompismys fick lov att sammanfatta söndagen. Alldeles utomordentligt trevlig avslutning på veckan.

Strössel ligger nu här bredvid oss i sängen och kommer inte riktigt till ro. Antagligen undrar hon vad tusan det är som dundrar på nedervåningen (tvättmaskinen) och tror att det är något farligt angrepp på väg. Hennes ögonlock hänger långt ner, tyngda av trötthet, men så fort hon råkar slumra till så vaknar hon bryskt och sätter sig upp. Uttrycket i henns lilla valpansikte är nästan som om hon är skamsen för att hon har råkat somna på sitt vaktpass.

Så lägger jag min hand nära henne så att hon kan borra ner sin nos i den, fortsätter att skriva med bara en hand på datorn och nu har hon nog lyckats somna den lilla tjejen. Det där med att borra ner nosen, eller får "nosavärme" som vi brukar kalla det, har varit lite av hennes grej ända sedan hon bara var några veckor gammal.

Årets tredje vecka är snart över och imorgon blir det till att upptäcka vad vecka fyra år tvåtusenelva har att erbjuda för överraskningar. Kanske händer det något alldeles särskilt spännande?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0