Loppis och långfika


Grillmacka på Levainbröd, gott kaffe och fint fikasällskap. Och några nya loppisfynd - en glasburk, en
brödkorg i trä och en liten trälåda som kan användas till lite vad som helst.

Denna lördags startades med en loppisrunda, där vi faktiskt lyckades fynda en hel del. Jag lyckas av någon anledning alltid hitta något av glas eller trä när jag är på loppis. Sist var det en vas och en bricka i trä om jag minns rätt. Och Kajans nya paradvåning är fylld med kuddar efter alla hennes kuddöverdragsfynd (heter det kuddöverdrag...? ...eller heter det kuddfodral...?) - visst är det fantastiskt med loppisfyndande? Tror minsann att Nea också fick med sig en glasburk av något slag.

Efter loppisfyndandet, och en liten runda med bilen för att... ja söndagsköra lite fastän att det bara var lördag, så satte vi våra rumpor i Ritz fåtöljer och efter att kaffe och mackor fått slinka ner i magarna så pratade vi igenom allt som händer i våra liv just nu. Och det var faktiskt en hel del, spännande nog.

Det som var mest intressant var att vi, tre tjejer som för inte särskilt lång tid sedan inte var fast beslutna att vi skulle vara just i Sölvesborg, nu finner oss vara väldigt stadgade här. Jobb, bostadsköp, relationer och annat har liksom växt fram och nu är vi här - på riktigt. Och väldigt nöjda med det, ska kanske tilläggas. Kanske insåg man det lite extra mycket idag under den långa fikastunden.

Just nu sitter jag hemma i huset, som ekar alldeles tomt, alla sambosarna är utflugna på diverse aktiviteter. Och hade det inte varit för Strössels snarkningar så hade det varit alldeles tyst här hemma. Snart kommer dock Skrutten hem, med matkassar i händerna. För det väntas tacosgäster här hemma på Grottvägen.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0