Fredags/lördagsmys

Igår var jag minsann utbjuden på dejt. Fastän att Skrutten och jag har varit tillsammans ett bra tag nu så har vi fortsatt att dejta. Egentligen är det ju inte så mycket annorlunda än att vi bestämmer oss för att gå ut och äta precis som alla andra säkerligen också gör. Bara att vi kallar det dejt.

Fast lite annorlunda är att vi brukar dela upp det så att först är någon av oss dejtansvarig (bestämmer vad vi ska hitta på och den andra kan bli lite mer överraskad) och sedan är det en dejt med "gemensamt" ansvar och sist någon av oss igen. Och så rullar det på.

Igår var det Skrutten som var dejtansvarig. Det blev restaurang, där plankstek serverades, en ljudbok i present och avslutning med familjen framför Let´s Dance. En alldeles förträfflig fredag.

Förträffligt ska det bli idag igen. För om några minuter kommer tjejerna och med sig har de ingredienser till sushi som vi ska försöka knåpa ihop. Spännande är ordet.

Superduperdundermysigt ska det i alla fall bli att mysa loss med tjejerna. Till och med Strössel har sagt att hon tycker att det ska bli mysigt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0