Välkommen måndag

Det blåser riktigt ordentligt runt husknutarna idag och det börjar bli riktigt kallt också. Det är inte lika behagligt längre att strosa runt i bara pyjamasen ute på första morgonrundan med Strössel. Och flera gånger under den där morgonrundan hinner jag tänka "var det inte nyss sommar..?".

Jag tycker i och för sig att vi hade en väldigt bra sommar i år, vädret var ju fantastiskt en lång period och man klagade ju nästan på att det var för varmt ett tag. Och sommaren utnyttjades för fullt med dagar på stranden, utekvällar, vänner på besök och uteserveringar. Så när man haft en sådan sommar så känns det faktiskt mysigt när hösten nu gör sitt intåg. Nu blir det istället lite varmare kläder, tända ljus och att krypa in under en filt i soffan.
Men det enda som grusar mysighetsfaktorn är ju att man vet hur lång tid det tar för de där varma sommarvindarna att komma tillbaka. Det är liksom nio månader tills man får bränna nosen på stranden igen eller tills man jagar bort getingar från saftglaset igen. Och man är ju alldeles för medveten om att man kommer att hinna tröttna ordentligt på regn, snö, blask och grått väder innan värmen kommer igen. Jag minns hur tankarna gick i februari i år... Alldeles för väl...

Härligt då att det är ett tag kvar tills februari.


Mys med Myran på Sandviken - sommar 2010.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0