Idag

Idag var det inte lika underbart när mobilen envisades med att ringa väckningssignal redan klockan 05.00 och detta innebar att det var dags att gå upp också. Vi missade ett besök i Malmö hos knäläkaren igår för att vi struntade i den där väckningssignalen och istället sov vidare. Och med "struntade" menade jag ju så klart inte att den struntades i med mening, utan vi gjorde en hederlig gammal försovning.

Läkaren i Malmö var snäll och gav Skrutten en ny tid snabbt, men gjorde det inte särskilt roligt för oss när denna nya tid var redan klockan 7.30 på morgonen. Och om man har lite koll på geografi så vet man att det tar en liten stund att ta sig från Sölvesborg och till Malmö också. Därför lämnades Grottvägen vid den okristliga tiden 5.30 denna morgon.


Bagel från Espresso House


Skönt text på skön latte. Soyalatte, även denna från Espresso House.


Strössel var så klart med.


Och mitt i frukosten i Västra Hamnen så gick det förbi en man i morgonrock som rastade sin hund - helt normalt.


Sådan matte sådan vovve.


Ett stycke mycket stolt Strössel som fick lov att åka i knäet en stund istället för buren där bak.

Efter Malmö-trippen blev det en mini-skogspromenad och sedan några timmars sömn (för att ta igen lite) i soffan framför E-Channel. Efter detta städade killarna i kollektivet och jag stod för matlagningen. Och sist med inte minst kom fina Maja på en fika som bestod av te, kärleksmums och massor av skratt.

Är det något som har blivit lidande idag så är det träningen. Har faktiskt riktigt dåligt samvete för hur låg motivationen har varit denna veckan, och tyvärr så syns det ju på vågen också. Det ser faktiskt inte alls bra ut inför invägning imorgon - så är det någon som vet hur man förlorar ett par kilon tills imorgon eftermiddag så tar jag tacksamt mot tips...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0