Fredags/lördagsmys


Varken fredagskvällen eller lördagskvällen har bjudit på någon mera originell outfit än mysoutfit i form av den härligaste tröjan någonsin (tack tjejer för fina födelsedagspresenten) och ett par gråa mysbyxor. Idol, film, godis och snacks har stått på menyn. Härligt värre.

Igår på dagen var schemat dock ganska så späckat. Det var ridlektion på morgonen, fika hos svägerskan, flytthjälp till lillebror och Hubertusjakt i Skåne.

Den där Hubertusjakten lyckades dock vi med det stora misstaget att missa upploppet till och kom precis när vännerna var klara och redan hade lastat hästarna och allt. Men det gjorde inte så mycket för istället bjöd Kajans mamma på fika hemma på deras gård och sedan fick vi också oss en rundtur bland alla djur, maskiner och hagar.

Mest var det egentligen kanske för att Nea hade med sig sin sexårige systerson, men vi uppskattade nog det precis lika mycket allihopa. Jag uppskattade allra mest när vi fick syn på gårdens underbara kattungar. Små fluffiga och underbara små saker. Var ganska så nära att vi blev både hund- och kattägare där ett tag.

Efter hemkomsten till Grottvägen igen så var alla tankar på att göra något mer kreativt än att sitta i soffan som bortblåsta. Soffans dragningskraft blev tyvärr allt för stor. Flickan från ovan, Oceans Thirteen och ostbågar med chilismak var det som avverkades istället.

Nu ska jag alldeles strax bege mig ut på en lång skogspromenad tillsammans med Skrutten och Strössel. Är nog bäst så. Skrutten är nämligen rastlösheten själv just nu. Han har städat köket, kokat ett ägg och ätit det, gått ut med Strössel, spelat biljard med sig själv(!) och planerade att gå ut och städa bilen och allt detta inom loppet av en timme. Verkar som om att det inte bara är hundvalpar som behöver ut i naturen och rastas.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0