V. 47

Det är egentligen helt galet att det är vecka 47 nu. Vart tog detta året vägen?

Alltid när det närmar sig nyårsafton och därmed årets slut så tänker man att det gångna året gick väldigt väldigt fort. Att det känns som om det var alldeles nyss som man stod och skålade in det nya året och undrade lite drömmande vad det nya året skulle komma att innehålla.

Fast sedan när man faktiskt tänker efter vad som hänt under månaderna som gått så inser man att det inte går så himla fort. Det händer ju faktiskt massor under varje år. Tänk bara att vi för ett år sedan bodde i stugan hemma i Hällevik, ganska nyligen inflyttade där, Skrutten var sjukskriven för knäskadan och snön kom och lämnade oss inte på flera månader. Efter det har huset blivit klart, vi har flyttat in, hunnit spendera en sommar här, Strössel har kommit in i våra liv och vi jobbar båda två (snart) och så massor av annat så klart.

Men undra som en flundra vad 2011 kommer att innehålla...

Denna måndag ser ut att bli väldigt lugn, ganska så passande eftersom att helgen faktiskt var väldigt händelserik med både middagar och familjemys, och inte så mycket mer än ett träningspass i simbassängen står på schemat för denna dag. Och det räcker ju alldeles gott och väl.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0