Precis en månad kvar till julafton

Idag är det bara en månad kvar till julafton. Inga julklappar inhandlade än. Men som lite firande av att det är bara en månad kvar så bestämde sig vädergudarna för att smycka naturen till ett fint vinterlandskap. Snö överallt är det minsann.

Strössel tyckte att det var fantastiskt det här med snö. Dock något förvirrad när hon sprang efter de snöbollar som jag kastade till henne men som liksom bara försvann när de hamnade på marken. Konstigt det där.

På tal om den där lilla valpen så har jag bestämt att vi två ska ha en mycket bättre dag tillsammans idag än vad vi hade igår. Därför har hon fått sig en lagom promenad nu på morgonen runt kvarteret (trots snökaos) och sedan lekte vi en stund med snöbollar på gräsmattan. Eller den gräsmatta som är där under någonstans. Efter att vi kommit in så har vi lekt tillsammans med en pipleksak en stund, gjort kaffe och frukost och nu ligger hon för sig själv på mattan och tuggar på ett tuggben. Tuggbenet är en torkad tjurmuskel (fy va hemskt det låter egentligen) som är inköpt på Hårboll & Jycken inne i city och är riktigt seg och god för valptänder. Betyder alltså att det tar evigheter att äta upp, mycket gnagande krävs det, mycket tid för gnagande krävs det. Gäller att inte vara dum som matte minsann.

Den där "att göra"-listan ska fortsättas betas av idag. Annars blir det ett väldigt lugnt tempo, insnöade som vi är. Kaffe med sojamjölk, lite planering inför jul och att allmänt bara vara är nog temat för idag. Försöker att njuta så mycket jag bara kan av de här sista lugna dagarna innan det är dags att börja arbeta.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0