Möhippat

Helgen som gick hade lite tema "dåliga nyheter" men mitt ibland allt så hann jag med att ha riktigt roligt när det möhippades i lördags för en blivande brud.

Strax efter halv nio på lördagsmorgonen (och snällt nog efter valborgsmässoafton) så smög både svensexegänget och möhippetjejerna fram med bilarna mot det sovande, och lyckligt ovetande, blivande brudparet. På given signal tutade vi med bilarna allt vad vi kunde.

Det var två yrvakna och något frågande personer som efter ett tag, ett ganska så långt tag faktiskt, tittade ut genom dörren.

Efter gemensam frukost så delade de två olika gängen på sig. Tjejerna åkte iväg på glasblåsning och killarna på lerduveskytte, killarnas dag gick efter någon form av "Tema: Man" medans vi istället hade "Tema: Grön" över vår dag. Vi ägnade dagen åt, förutom glasblåsningen då, picknick och sexkamp.

Vi delades upp i två lag och aktiviteterna i kampen var utspridda över hela dagen, vi tävlade bland annat om vilket lag som kunde spotta en godisråtta längst, gummistövel kastning, sångtävling och löpning. Eller något i den stilen var det. Undra vem som vann egentligen...

Dagen skulle så klart innehålla lite pinsamheter också. Så bruden fick sälja en HIF-tröja på en SGIF-match. För de som inte är superinsatta i de olika fotbollslagen som finns i denna lilla staden så är HIF och SGIF två helt skilda lag. Behöver jag säga att inte väldigt många var sugna på att köpa tröjan?



Här försöker den blivande bruden sälja HIF-tröjan. Femtio pix fick hon faktiskt till slut. Och ja, hon var tvungen att gå runt och se ut så där hela dagen.

Sedan så samlades båda gängen på kvällen igen och där följde middag, linedancing (ja ni läste rätt... tyvärr...), charader och massor av skratt. Allt som allt så tror jag att vi möhippade i nästan 16 timmar. Puh!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0