Helgen...



Helgen beskrivs nog bäst genom de två ovanstående bilderna. Fredagen hölls det traditionellt fredagsmys och precis hela kvällen spenderades i soffan på Grottvägen.

På lördagen blev det ändring och denna kväll spenderades istället tillsammans med Nea på Kristianstaddagarna i just Kristianstad. Innan vi begav oss dit var vi dock på en regnig, och tro det eller ej men småkylig, fotbollsmatch på Strandvallen. Kanske inte var den roligaste match jag sett, hände egentligen inte alls särskilt mycket och det hela slutade 0-0 mellan MAIF och Brommapojkarna.

En mycket trevlig kväll under lördagen blev det, men kändes en del "dagen efter" också, som sig bör. Så frukosten blev förträffliga chipsringar (eller vad de nu kallas) och ett glas cola light, mumsigt värre. Detta frukostkalas följdes sedan av fika hemma hos A i Valje. Där bjöds det på kaffe och chokladdessert.

Kanske inte behöver nämna att löparskorna är medpackade till Göteborg, det säger liksom sig självt. Just Det! Vi är alltså på väg till Götet och farmor Dennegård.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0