Nyårsafton 2009


Ungefär så här ser det ut när man lagar soppa för tio personer i en stuga på 26 kvadratmeter. Men god blev den i alla fall.

Efter att det ursprungliga värdparet gått och fått vinterkräksjukan så flyttade vi hela nyårskalaset hem till Becka istället.

Kvällens meny bestod av kronärtskockssoppa med chilifrästa räkor och riven parmesan till förrätt, tre sorts kött med sallad och potatisgratäng till varmrätt och en tobleroneparfait till dessert - som var så god att samtliga middagsgäster tystnade och bara koncentrerade sig på att äta (och njuta) - Kajjan you did gooood!

En tipsrunda och en omgång hemmagjort Jeopardy senare var det dags att trotsa kylan och fira in det nya året - som sig bör med bubbel, kramar och raketer.

Till klockan cirka klockan tre på morgonen höll vi ut. Självfallet var det helt omöjligt att få tag i en taxi så tur var väl att värdparet hade en sovplats över, för hem till stugan kunde vi inte ta oss i alla fall.

Vi smög sedan upp ganska tidigt denna första dag på 2010 och gav värdarna en trevlig överraskning genom att diska upp allt från kvällen innan och sedan begav vi oss till vår lilla stuga.

Där ligger vi nu i soffan framför en brasa och gör det man gör bäst i denna stugan - kollar på Vänner-avsnitt. Kan helt ärligt säga att det inte är några pigga figurer här hemma. Snarare är det två personer som är mycket trötta efter endast fyra timmars sömn, som häller i sig cola och struntar i allt vad nyttigt heter gällande matintag.


Gårdagens outfit

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0