Frukost/lunch


Frukost/lunch hemma hos lillebror idag. Mumsigt värre. Eller "Slurp!" som Maria Montazami hade sagt.

Denna morgon blev allt lite kaosartad. Sovmorgon, snöskottning, en vovve som inte ville ut i snön (som visst hade blivit alldeles för läskig i den stora mängd som fallit under natten), inte hitta viktigt papper, packa ner datorn och andra papper för en biblioteksrunda, skrapa bilrutor med Volbeat-skiva... Det var ungefär vad som var grunden till kaoset.

Det där med Volbeat-skivan mot bilrutorna var kanske inte min första, eller bästa, idé. Men har killarna i hemmet stulit fönsterskrapan från bilen för flera dagar sedan, och trots påtryckningar inte lämnat tillbaka den, så tager man liksom lite vad man haver.

En runda till Preem på vägen in till city blev det också - för att inhandla fönsterskrapor "deluxe". Faktura skickas sedan till ett visst byggföretag som vissa killarna råkar jobba på. Så går det när man stjäl bilruteskrapor mitt i vintertid. (Så klart skulle det inte finnas någon poäng att sno dessa skrapor i annat än vintertid...).

Väl inne i city så lämnades Strössel till lillebror och när lillebror råkar säga "Man får inte bjuda på en kopp kaffe innan du sätter igång och jobbar?" samtidigt som magen kurrar av tomhet (frukosten hade visst glömts bort) så var det väldigt svårt att tacka nej. Så det gjorde jag så klart inte. Resultatet blev både julmust, kaffe och mackor med Nutella i magen hemma hos lillebror. Fantastiskt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0