Skruttens b-day


En "lite" trött Skrutten får blommor, paket och frukost på sängen

Kalasandet på kvällen gick alldeles ypperligt. Faktum är att det var första gången som våra familjer träffades, eller i varje fall första gången som alla var samlade. Ett litet slag av nervositet och vuxenpoäng träffade oss där några minuter innan gästerna skulle anlända.

Vi hade beställt hela tre familjepizzor till kalaset och då cirka en av dessa blev uppäten så kan jag meddela att kollektivet på Grottvägen kan njuta av pizza ett tag framöver. Frysen fylld med mat har alltid varit en trygghetskänsla för mig, så ingen skada skedd, men kanske skulle man önskat att denna frusna mat bestod av ekologiska biffar, bönor och GI-mat men ändå. Det där "nya livet" brukar börjas som bäst på måndagar, och det är ju inte måndag än.

Störst succé var det inte familjepizzorna som gjorde, utan Skruttens lille systerson. Han har en faslig förmåga att charma alla i sin närhet. Han behöver inte ens göra någonting, inte minsta lilla cirkuskonst, nä bara att han följer något med blicken eller ger ett litet leende eller kanske ger ett litet gurgel som kan vara både kommunkation och... ja bara vanligt gurgel... så är han fantastisk.

Trötta och höga på socker och fett så ville vi nog egentligen ramla rakt i säng där vid 22-tiden någongång, men vi kunde inte hejda oss från att spela några omgångar biljard. Vi har nämligen fått upp ett biljardbord i vardagsrummet och även om det inte är den snyggaste inredningsdetaljen så är det vansinnigt roligt - även om jag envisas med att förlora varje gång.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0