Helgen i bilder



Ja ungefär så här var helgen fördelad.

En del byggarbetsplats och kramp i målarhanden och en del kräftkalas hemma hos Kajjan.

Själva målandet kanske det inte finns så mycket att utveckla om. Man tar en pensel, doppar den i färgburken och stryker det på pinnen/plankan/brädan och sen upprepar man den proceduren tills någon säger att man får sluta.

Kräftkalaset var dock alldeles förträffligt (nu säger jag inte att målandet inte var förträffligt, men kräftkalaset kanske överträffade målningen lite) och kvällen slutade faktiskt med en runda i Kristianstad.

Vi tog tåget in ganska tidigt (till vilket vi för övrigt var tvungna att springa i ren panik till när vi missbedömde tiden som stod till vårt förfogande) och satte oss på ett ställe för att dricka en drink innan vi gick vidare. Men vi kom faktiskt aldrig ifrån det första stället, utan stannade där tills vi gav upp vid 02.30 och tog en taxi hem.

Men många danssteg hann vi med innan dess och det gjorde kanske lite ont i håret dagen efter. Men det var ju då det var dags att ta fram de där målartakterna igen. Har ni sett den där filmen där de ropar "Askungen! Askungen!"?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0