Välkommen lördag

Det blev en blixtvisit uppe i Stockholm och Uppsala över torsdagen och fredagen. Den mesta tiden har ju spenderats i bilen så på något sätt känns det knappt som om vi hann se någon av städerna.'

Två dygn = 48 timmar och av dessa har vi spenderat över 17 med bilkörande.

Det bar i alla fall av i torsdags och efter en "liten" roadtrip var vi uppe i Stockholm vid 18-tiden. Lite glatt överraskade var vi - för vi hade nämligen lyckats köra upp på lite mindre än 6 timmar... Men sen tog det en timme att leta efter parkering i den kungliga hufvudstaden - så då var vi kanske inte lika happy längre.

Det bjöds på chili con carne hemma hos Lilla K på Kungstensgatan. Roligast av allt var att vi hade planerat en liten kupp, där Myran var alldeles ovetandes om att det inte bara var hon som skulle bjudas på chili con carne utan att det också skulle överraskas med besök från söder.

Det var faktiskt otroligt kul att se hennes reaktion som kan beskrivas som "jag försöker se ut som en fågelholk"-ansiktsuttryck.

Något glas vin och uppdaterande av juridik, lägenheter, hus, dejtande och livet i övrigt senare så var det dags att säga god natt.

Fredagsförmiddagen spenderades med långfrukost (tack Lilla K) på underbara Kungstensgatan och sedan en liten promenad på stan. Självklart när man (läs jag) har tänkt att det skulle spenderas några kronor i huvudstadens butiker så hittar man (läs jag) ingenting.

Så vi åkte vidare till Uppsala och fyllde bilen med flyttkartonger och satte sedan av tillbaka söderöver. Det var faktiskt en konstig känsla att vara tillbaka i gamla hemstaden måste jag säga.

Skrutten avslutade dagen med att skicka sms till sina vänner där han ställde frågan "Finns det verkligen några skor kvar i Uppsala? Denna bilen är onekligen fylld av dem..."

Äsch, skor är livet - visst?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0