Vem försökte mörda Valdemar?

Som husdjur i Hus nr 13 har vi vår lilla Valdemar, som är en liten försynt sak. Han är en ren (?) gjord av gran med ursprung från Frankfurt. En ganska lättskött krabat måste jag säga. Tur är väl det för vi vet ju hur det gick för fiskarna... nej just det det pratar vi ju inte om.

Han börjar kanske bli lite till åren Valdemar för hans päls har bytt färg från att vara härligt skogsgrön till en lite mer beige-brun färgskala. Men vi älskar honom ändå.

Sedan våren har kommit till stan så får Valdemar bo ute i friska luften på balkongen, tragiskt nog så försvann Valdemar från balkongen under valborgsfirandet. Hus nr 13 tänkte att han kanske fick nog av den höga musiken och bara tog sig en liten paus och snart skulle komma tillbaka.

0-76ffb238f5118a3d37661e6cbd6714cf.png

Men så en dag hittar Myran honom i busken nedanför balkongen. Och med tanke på att Valdemar inte kan flyga så har han ju inte direkt tagit sig dit själv utan fått "hjälp på traven". Den som har "hjälpt på traven" ligger illa till ska jag säga.

I grannskapet finns vissa som har visat en nyfunnen tendens att lockas av rock n roll-livet, i vilket ingår att kasta ut föremål som exempelvis fåtöljer från balkongen - vissa är på sannolika skäl misstänkta för att ha utsatt Valdemar för våldsbrott.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0