Onsdag

Idag har det faktiskt varit ganska lugnt på jobbet. Antagligen ligger alla och gassar ute i solen och tar besöket på banken en annan dag. Det gör de i och för sig rätt i.

Här på kontoret har vi det svalt och skönt och några fräknar på snoken får vi inte av lysrören i lamporna. Nu kanske man kan tro att jag är missnöjd med att sitta inomhus hela dagen, men faktiskt inte.

Dels för att vi har riktigt roligt när vi jobbar och sen för att jag (nu när jag jobbar) kunde springa inom MQ och spontanshoppa för en liten nätt summa igår efter jobbet.

Sen kan man faktiskt få solsting av för mycket sol. Just saying...

Det där besöket på MQ kunde i och för sig blivit väldigt pinsamt. Det var nämligen så här att jag var en anings stressad. Klockan var 17.55, jag skulle vara åskådare på en fotbollsmatch klockan 19.00 och innan dess skulle jag hinna inom Hällevik och få lite mat i magen, samtidigt som MQ stängde klockan 18.00.

På fem minuter lyckades jag i alla fall skrapa ihop två par jeans och en vit topp, in i provrummet och slita på mig jeansen och sen betala i kassan.

Precis innan det där betalandet i kassan så inträffade det något pinsamma. Det gick kanske lite för fort ut från provrummet. Så fort att jag hann ta av mig de jeans som fortfarande tillhörde butiken, men jag hann dessvärre inte ta på mig de byxor som jag hade på mig när jag gick in i provhytten.

Så i strumplästen struttade jag ut i butiken och satte av mot kassan. Som tur var hann jag bara ut ur provrummet innan jag upptäckte att byxorna låg kvar på golvet. Ännu mer tur var att ingen hann se mig. Denna staden kanske inte är så stor och jag känner kanske inte direkt för att bli känd för tjejen som springer runt utan byxor på MQ.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0