Krasch

Morgonen/förmiddagen har startat med ett möte med min uppsatshandledare. Detta var ett inledande möte, lite "hur ska vi lägga upp arbetet". Först och främst visade det sig att handledaren inte hade fått mitt mail (skickat i februari) där jag hade skickat ett utkast på en disposition och en tidsplan för uppsatsen. Så hon trodde egentligen att jag inte gjort så mycket hittills. Pinsamt.

Sen skulle jag ha med mig den nya dispositionen, som är mer utvecklad och bättre än den förra helt enkelt. Men nej, det gick inte att skriva ut i bibblan. Alla T6:or som har skrivit ut sina PM för inlämning idag verkar har överbelastat skrivarna eller något. Fast det gör väl inte så mycket tänkte jag, har ju min daor med mig så det är väl bara att vi tittar på dispositonen på den.

Tror ni att datorn fungerar? Nej... Datorn verkade ha kraschat. Så fort jag gjorde något alls så ploppade det bara upp massa röda, blinkande, rutor. Har nu helt klart blivit traumatiserad av båda röd färg och varningsrutor.

Så där satt jag på mötet och svettades, med inget att visa upp, och sen samtidigt försöka övertala min handledare (och mig själv) att jag absolut hinner med både jobb och uppsats. Eh...

Behöver väl knappast påpeka att jag inte kände mig som världens mest ambitiösa student. Så det var bara att erkänna att datorn inte fungerade, att jag inte hade någon disposition utskriven och att jag fick maila den till henne efter mötet. Sen hur jag skulle lösa det när datorn verkade vara helt paj, det fick jag fundera ut senare tänkte jag.

I trapporna ner mot bibblan bad jag en stilla bön för att datorn skulle fungera efter att ha startat om den, lovade att sluta svära och att gå ut på lunchen och köpa en extern hårddisk som backup. Samtidigt som jag, på något sätt, lyckades rösta på kårvalet också.

Och nu fungerar datorn. Lättnaden är... underbar, minst sagt.

Nej nu ska jag virussöka och allt annat man kan göra för att "bota" min datorn, och så ska jag försöka väcka Myran som sitter bredvid mig och dagdrömmer sig bort, inte så långt bort - bara några bänkrader bort i läsesalen, men ändå.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0